Trots! De promotie van Limburgse streekproducten is ver gevorderd bleek donderdag tijdens de gezamenlijke presentatie op de Markt in Maastricht op 20 februari😀. RTV Maastricht en De Limburger versloegen deze mooie en innovatieve middag van Regionaal Voedselsysteem Limburg en haar producenten en verwerkers en Zuid-Limburg Bereikbaar.
RVS-LB: er moet in de toekomst in de horecasector steeds meer lokaal en regionaal geproduceerd eten op tafel komen. Want in principe kan de regio helemaal zelfvoorzienend werken op voedselgebied, zo blijkt uit de pakketten die 20 februari 2025 aan de horeca werden aangeboden. Lees en bekijk hier de publicatie in De Limburger, lees hier de publicatie in Chapeau Magazine online en Reportage RTV Maastricht.
Met aandacht voor innovatie is RVS-LB trots op makers, telers, boeren en kwekers van Zuid-Limburg. Samen en daadkrachtig gezonde, voedzame producten van eigen bodem in de markt zetten, tegen eerlijke en transparante prijzen voor alle partijen uit de keten is het streven. RVS-LB verbindt, verknoopt en verkoopt…