Onze producenten en verwerkers

Onze producenten, boeren, telers, kwekers en verwerkers maken met passie voor hun vak de lekkerste en mooiste producten afkomstig uit de Limburgse regio. Graag stellen we de Limburgse producenten en verwerkers aan u voor.

Wil je ook deelnemen aan Het Regionaal Voedselsysteem Limburg? Profiteer van de samenwerking, wordt schakel in het netwerk en geniet van veel voordeel. Interesse? Of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je aan en doe mee!

Sjevraoje Geitenkaas

Fred Stassen

Het gedachtengoed van Sjevraoje Geitenkaas is gebaseerd op een herinnering. Vraagt u zich ook steeds af hoe uw voeding gemaakt wordt? Waarom tegenwoordig bijna niks bederft terwijl ons voedsel vaak vele kilometers aflegt, voordat wij het eten?

De Bisschopsmolen

Frank van Eerd

Gebruik je passie en je talent om de wereld een beetje mooier te maken. En om de toekomst iets na te laten. Dit zijn voor de Bisschopsmolen de ingrediënten voor een gezond product, een gezond bedrijf en een gezonde economie.

Jongen-Budé

Familie Jongen-Budé

Jongen-Budé is een echt familiebedrijf uit Berg en Terblijt. Gestart vanuit een landbouwbedrijf zijn er in de loop der jaren steeds activiteiten toegevoegd en is het bedrijf gegroeid. Zo is er omstreeks 2014 ook de lekkerste friet uit de regio bij gekomen.

Bakkerij Mestrom

Roy Mestrom

De korte keten, lokaal produceren en lokaal aanbieden, dát is waar Bakkerij Mestrom al jaren voor staat. Door waar mogelijk gebruik te maken van producten uit de Zuid-Limburgse velden, komen de beste bake-off linzenvlaaien uit de eigen oven?

Gulpener Bierbrouwerij

Jan-Paul Rutten

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet Gulpener bierbrouwerij al sinds 1825 van de vrijheid. De vrijheid om een eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt.

Dolmans Pluimveebedrijf en Eierhandel

Familie Dolmans

Onze (over)grootvader begon in de vorige eeuw met het op kleine schaal houden van legkippen. Inmiddels zijn wij de derde generatie Dolmans die legkippen houdt. Het pluimveebedrijf is door de jaren heen flink veranderd, maar de liefde voor het vak is onveranderd gebleven.

Wijndomein St. Martinus

Stan Beurskens

Ons internationale team werkt met passie en dat proef je. Wij maken kwaliteitswijnen en doen dit op een duurzame en innovatieve wijze. Zo bouwen we samen aan het wijndomein van de toekomst.

Ijsbaas RVS ZL

IJsbaas

Bas Faarts

Het is onze missie om mensen blij te maken met een passie voor authentiek Italiaans ijs van de hoogste kwaliteit. wij zijn er voor mensen die kiezen voor onze eerlijke producten met een transparant verhaal.

MEES Catering

Richard Hodiamont & Jorrit van Melick

MEES Catering staat synoniem voor een culinaire reis vol versheid, eerlijkheid en vooral onvergetelijke smaken. Daarom draagt MEES het regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg ook een warm hart toe.

Slagerij Kusters

Roy Kusters

MEES Catering staat synoniem voor een culinaire reis vol versheid, eerlijkheid en vooral onvergetelijke smaken. Daarom draagt MEES het regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg ook een warm hart toe.

Zuivel van Nu

Mark en Ineke Lipzig

In het Veldense boerenlandschap vinden wij de boerderij van Mark en Ineke van Lipzig; Zuivel van Nu. Dankzij een hypermoderne mini-melkfabriek aan huis, kunnen zij dagvers de beste zuivelproducten produceren.

Mildershoof

Anton en Dorianne Wijen

Bij Mildershoof wordt op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd. Hier zijn ze gespecialiseerd in álle standaard kazen, maar ook kazen met een eigen (bijvoorbeeld) kruidige smaak. Ideaal dus voor op het brood, maar ook heerlijk voor een borrelplank.