Nieuwsberichten en Activiteiten2024-10-21T15:37:54+02:00

Nieuwsberichten en Activiteiten

  • RVS-LB 2025

Uitnodiging inspiratiesessie 24 juni

11 juni 2025|

UITNODIGING 24 JUNI > RVS-LB INSPIRATIESESSIE MELD JE AAN EN MIS HET NIET! De kracht van streekproducten  Locatie: Boerderijwinkel De Kweeckerij, Roermondseweg 167, Weert Datum: Dinsdag 24 juni 2025 [...]

  • RVS-LB aardbei

RVS-LB aardbeien en asperges te koop bij PLUS

17 april 2025|

Goed nieuws: de eerste Limburgse Sonsation smaakaardbeien liggen in het schap bij diverse PLUS supermarkten! Deze lokaal geteelde smaakbommetjes van teler Patrick Bouten uit Meijel zijn nu verkrijgbaar bij [...]

Streekproducten in de picture

20 februari 2025|

Trots! De promotie van Limburgse streekproducten is ver gevorderd bleek donderdag tijdens de gezamenlijke presentatie op de Markt in Maastricht op 20 februari😀. RTV Maastricht en De Limburger versloegen [...]

  • Horeca meets Agro Tour

Horeca Meets Agro Tour

10 februari 2025|

Vandaag vond de inspirerende "Horeca meets Agro"-tour plaats, een dag waarin de werelden van landbouw en horeca op unieke wijze samenkwamen. Onder de vleugels van LIOF, Rabobank, Limburgse Land- [...]

  • RVS-LB

RVS-LB een springplank tot succes

3 februari 2025|

 Interview met bestuursvoorzitter Etiënne Hochs Regionaal voedselsysteem: Zuid-Limburg een springplank voor succes in heel Limburg Ruim 5 jaar heeft BeBright de Stichting Regionaal Voedselsysteem (Zuid-)Limburg ondersteunt in de transitie [...]

  • Point of Sale RVS-LB De Kweeckerij Weert

POS RVS-LB Boerderijwinkel De Kweeckerij

17 januari 2025|

De eerste Limburgse boerderijwinkel De Kweeckerij Weert van Fam. Hoogeveen is voorzien van RVS-LB point of sale materialen. Deze zeer uitgebreide boerderijwinkel met streekproducten is werkelijk een bezoek meer [...]

  • RVSLB streekontbijt

Horeca meld je aan voor RVS-LB streekontbijt sessie

8 januari 2025|

Uitnodiging Streekproducten ontbijtsessie, speciaal voor horeca ondernemers. Proef en Beleef het Limburgs Streekontbijt op 5 februari 2025 

 Sinds enkele weken kunnen de gasten van Grand Hotel Valies én Hotel Dux in Roermond genieten [...]

  • Fijne feestdagen en een super 2025 wenst je RVS-LB

Wij wensen je hele fijne feestdagen

18 december 2024|

RVS-LB wenst je hele fijne feestdagen en een voedselrijk en sprankelend 2025! Met aandacht voor innovatie is RVS-LB trots op makers, telers, boeren en kwekers van Zuid-Limburg. [...]

  • RVS-LB

Vacature bestuurslid RVS-LB

12 december 2024|

Het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB) is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Voorkeur gaat uit naar twee kandidaten uit verschillende delen van Limburg. Werk jij mee aan het verder [...]

RVS-LB: BBB Maastricht succesvol

9 oktober 2024|

Het Streekheldenplein was enorm succesvol! Alles draaide om proeven, beleven en ontmoeten... (6) 7-9 oktober 2024 Mede dankzij het Liof werd het Streekheldenplein tijdens de BBB Maastricht enorm succesvol [...]

  • RVS-LB op Olympische spelen 2024

Olympisch succes voor RVS-LB kersensap

4 augustus 2024|

Marianne Vos pakt zilver op Olympische Spelen en drinkt kersensap van RVS-LB Streekproducten uit Limburg zijn Olympisch top! Vandaag heeft Marianne Vos opnieuw een geweldige prestatie geleverd met een [...]

  • Rabobank over RVS-LB

Rabobank over RVS-LB

26 juni 2024|

RABOBANK: "Hoeveel kilometer ligt er op jouw bord? Sinds begin dit jaar kent deze provincie het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB), een ketensamenwerkingsverband om duurzaam lokaal eten en drinken te [...]

  • RVS-LB

27 juni bijeenkomst RVS-LB

13 mei 2024|

Bijeenkomst van het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB) op donderdag 27 juni aanstaande. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van proeven, beleven en ontmoeten! OPGELET: er is plaats voor [...]

  • Limburgs streekproduct eieren van Dolmans RVS-LB

Dolmans: samenwerken loont!

19 april 2024|

Dolmans; één regionaal voedselsysteem in Limburg is TOP, maar zeker geen appeltje-eitje”😊 “Het samenwerken met regionale partners én het samenvoegen van diverse logistieke stromen is een goede oplossing voor [...]

  • RVS-LB

RVS-LB bijeenkomst 20 maart

22 maart 2024|

RVS-LB bijeenkomst 20 maart jl.: innovatie en ontwikkeling! Op 20 maart organiseerde Regionaal Voedselsysteem Limburg een inspirerende bijeenkomst op het kantoor van Rabobank Venlo. Na een warm welkom met [...]

  • Has Green Academy en Jan Verbeeten PLUS supermarkt

Studenten HAS green academy

19 maart 2024|

Studenten HAS green academy werken aan kansen voor Limburgs Streekproduct in retail Een groep van 26 eerstejaarsstudenten Food Innovation en Health Innovation aan HAS green academy Venlo, is in [...]

  • Streekproduct keurmerk Limburg RVS-LB

Vacature alg. bestuurslid RVS-LB

8 maart 2024|

Profiel Algemeen bestuurslid RVS-LB Regionaal Voedselsysteem Limburg | medio 2024 | sterke focus op MVO en duurzaamheid | regio betrokken | passie voor het Limburgs streekproduct | ‘Lekker Duurzaam’ [...]

Kook- en smaaktest Limburgse tafelaardappel

9 februari 2024|

8 februari 2024 kook- en smaaktest Limburgse tafelaardappel Op donderdag 8 februari jl. vond de tweede aardappel smaak- en kooktest plaats in het mooie restaurant van het Vista College [...]

  • RVS-LB persconferentie 18 januari 2024

Persconferentie

18 januari 2024|

Een groeiende beweging naar Limburg! Op 18 januari jl. vond de persconferentie plaats in Kasteel Eyckholt, inzake de ONTHULLING VAN HET NIEUWE LIMBURGSE STREEKPRODUCTEN KEURMERK binnen de prachtige gewelven van [...]

Succesvolle bijeenkomst Kasteel Wolfrath

17 november 2023|

Netwerkbijeenkomst "Proef van het echte Limburg, met smaak!" Kasteel Wolfrath 16 november 2023 Deze middag - in de prachtige ambiance van Kasteel Wolfrath in Born  - draaide om het [...]

  • RVS-ZL Netwerkbijeenkomst 16 november

Netwerk bijeenkomst RVS-ZL 16 november

16 oktober 2023|

Netwerkbijeenkomst "Proef van het echte Limburg, met smaak!" RVS-ZL nodigt je van harte uit voor de netwerkbijeenkomst op donderdag 16 november aanstaande van 15:00 tot 17:00 uur. Programma ‘Proef [...]

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief, welke vier tot zes maal per jaar wordt verstuurd.

(*) verplichte velden

Voor- en achternaam (*)
Bedrijfsnaam
E-mailadres (*)
Welke sector ben je werkzaam (*)
In welke sector ben je werkzaam, indien je hierboven "Anders: hebt ingevuld?
Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief (*)
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring (AVG) (*)
Ga naar de bovenkant