Experts welke Regionaal Voedselsysteem Limburg ondersteunen

Boukje.com Consulting (BCC)

Boukje.com Consulting (BCC) is een dynamisch en hands-on adviesbureau dat bedrijven, onderzoeksinstellingen en non-profit organisaties ondersteunt om financiering voor hun ideeën en projecten te realiseren. Niet alleen in de aanvraagfase van bijvoorbeeld subsidie, maar ook tijdens de looptijd van een project ondersteunen we met projectmanagement, rapportages en eventuele contractwijzigingen.
Daarnaast creëren we visueel materiaal voor communicatiedoeleinden om complexe onderzoeksresultaten te vertalen naar het publieke domein en zo een grote verscheidenheid aan stakeholders te betrekken bij de impact van onze projecten.

Boukje heeft in 2000 een Master of Science in technische bedrijfskunde behaald aan de TU Eindhoven. Sinds haar afstuderen heeft ze veel subsidieaanvragen en projecten begeleid binnen nationale en Europese kaders, in uiteenlopende gebieden: van duurzame energie tot het sluiten van grondstofkringlopen, van nano-materialen ontwikkelen en hun impact op de gezondheid, tot het vervangen van zeldzame aardmetalen in gereedschappen en onderdelen die onder extreme omstandigheden functioneren. In 2023 rondde Boukje haar opleiding bij KPNI Belgium af, waardoor zij nu ook als therapeut in Klinische Psycho-Neuro-Immunologie werkzaam is.

Bij het RVS-ZL ondersteunt ze de diverse subsidie-aanvragen en het projectmanagement van de subsidies, waarbij ze het belang van regionale voeding vanuit de integrale gezondheidsaspecten onderstreept.

www.boukje.com