Programmamanager en Ketenregisseur

Regionaal Voedselsysteem Limburg

Graag stellen wij aan jullie voor:

Jules Goossens

woonachtig in Maastricht (programmamanager RVS-LB)

Jules is  programmamanager van het RVS-LB. Hiervoor was hij ruim 11 jaar werkzaam voor HANOS (de internationale horeca groothandel). Sinds de oprichting van de Stichting ter stimulering van het Regionaal Voedselsysteem Limburg was Jules secretaris binnen het bestuur. Medio 2023 heeft hij zijn taken als bestuurslid overgedragen aan Ruud Verstegen.
“RVS-LB en daarmee ‘de beweging’ moet leiden tot verdere ontplooiing van Limburgse streekproducten met als stip op de horizon Limburg met haar diversiteit in landschap en veelvoud aan streekproducten, tot het Piëmont van Noord-Europa te maken. Trots op regio en aanbod. Hierbij wordt op logische wijze de connectie gemaakt met partners, stakeholders en andere betrokkenen.”

Jules Goossens

woonachtig in Maastricht (programmamanager RVS-LB)

Jules is  programmamanager van het RVS-LB. Hiervoor was hij ruim 11 jaar werkzaam voor HANOS (de internationale horeca groothandel). Sinds de oprichting van de Stichting ter stimulering van het Regionaal Voedselsysteem Limburg was Jules secretaris binnen het bestuur. Medio 2023 heeft hij zijn taken als bestuurslid overgedragen aan Ruud Verstegen.
“RVS-LB en daarmee ‘de beweging’ moet leiden tot verdere ontplooiing van Limburgse streekproducten met als stip op de horizon Limburg met haar diversiteit in landschap en veelvoud aan streekproducten, tot het Piëmont van Noord-Europa te maken. Trots op regio en aanbod. Hierbij wordt op logische wijze de connectie gemaakt met partners, stakeholders en andere betrokkenen.”

Marc Helwegen

woonachtig in Herten aan de oevers van de Maas (ketenregisseur RVS-LB)

Opgegroeid en verder getogen in het Midden-Limburgse, als boerenkleinzoon.
“Wanneer ik door de provincie rijd van Noord naar Zuid, ben ik er telkens weer van overtuigd dat wij als Limburg voor het grootste gedeelte in ons eigen voedsel kunnen voorzien. Ik ga ervoor om in 2030 het glas (Limburgs) bier of wijn te kunnen proosten op het succes van een regionaal voedselsysteem uit Limburg.”

Marc Helwegen

woonachtig in Herten aan de oevers van de Maas (ketenregisseur RVS-LB)

Opgegroeid en verder getogen in het Midden-Limburgse, als boerenkleinzoon.
“Wanneer ik door de provincie rijd van Noord naar Zuid, ben ik er telkens weer van overtuigd dat wij als Limburg voor het grootste gedeelte in ons eigen voedsel kunnen voorzien. Ik ga ervoor om in 2030 het glas (Limburgs) bier of wijn te kunnen proosten op het succes van een regionaal voedselsysteem uit Limburg.”

Maartje Beijsens RVS-LB

Maartje Beijsens (ketenregisseur RVS-LB)

woonachtig in Maastricht

Graag stel ik mezelf aan jullie voor als een gepassioneerde aanhanger van alles wat Limburg te bieden heeft op het gebied van voedsel. Mijn naam is Maartje Beijsens en ik ben verheugd om deel uit te maken van het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB).
Met een achtergrond die doordrenkt is van het promoten van Limburgse streekproducten, van bron tot bord en van bodem tot glas, heb ik vele jaren doorgebracht in de schijnwerpers van de Stichting La Saison Culinaire. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de rijkdom van onze regio te koesteren en te delen met anderen. De visie van het regionaal voedselsysteem is mij duidelijk: door te verbinden, te verknopen en te verkopen, kunnen we de lokale voedselketen versterken en tegen 2030 minstens 25% van ons voedsel van eigen bodem consumeren. Vanuit mijn liefde voor Limburg ben ik vastbesloten om hieraan bij te dragen.
Limburg staat bekend als het meest Bourgondische stukje Nederland, en terecht. Ons diverse landschap, met zijn weelderige weiden, vruchtbare akkers, wijngaarden op de heuvels en bloeiende fruitgaarden, biedt een overvloed aan smaken en ingrediënten waar we trots op mogen zijn.
Bij RVS-LB  zijn we trots op onze makers, telers, boeren en kwekers. Samen streven we ernaar om gezonde, voedzame producten van eigen bodem op de markt te brengen, tegen eerlijke en transparante prijzen voor alle betrokkenen in de keten.

Verbinden, verknopen en verkopen… dat is onze missie. Samen met de makers ben ik trots op Limburg en kijk ik ernaar uit om met jullie allen samen te werken om onze regionale voedselgemeenschap te versterken en te laten bloeien.

Maartje Beijsens RVS-LB

Maartje Beijsens (ketenregisseur RVS-LB)

woonachtig in Maastricht

Graag stel ik mezelf aan jullie voor als een gepassioneerde aanhanger van alles wat Limburg te bieden heeft op het gebied van voedsel. Mijn naam is Maartje Beijsens en ik ben verheugd om deel uit te maken van het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB).
Met een achtergrond die doordrenkt is van het promoten van Limburgse streekproducten, van bron tot bord en van bodem tot glas, heb ik vele jaren doorgebracht in de schijnwerpers van de Stichting La Saison Culinaire. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de rijkdom van onze regio te koesteren en te delen met anderen. De visie van het regionaal voedselsysteem is mij duidelijk: door te verbinden, te verknopen en te verkopen, kunnen we de lokale voedselketen versterken en tegen 2030 minstens 25% van ons voedsel van eigen bodem consumeren. Vanuit mijn liefde voor Limburg ben ik vastbesloten om hieraan bij te dragen.
Limburg staat bekend als het meest Bourgondische stukje Nederland, en terecht. Ons diverse landschap, met zijn weelderige weiden, vruchtbare akkers, wijngaarden op de heuvels en bloeiende fruitgaarden, biedt een overvloed aan smaken en ingrediënten waar we trots op mogen zijn.
Bij RVS-LB  zijn we trots op onze makers, telers, boeren en kwekers. Samen streven we ernaar om gezonde, voedzame producten van eigen bodem op de markt te brengen, tegen eerlijke en transparante prijzen voor alle betrokkenen in de keten.

Verbinden, verknopen en verkopen… dat is onze missie. Samen met de makers ben ik trots op Limburg en kijk ik ernaar uit om met jullie allen samen te werken om onze regionale voedselgemeenschap te versterken en te laten bloeien.