Bestuur

Regionaal Voedselsysteem Limburg

Graag stellen wij het bestuur van RVS-LB aan jullie voor; v.l.n.r. Pascal Starren, Pauline van Beusekom, Etiënne Hochs en Ruud Verstegen.

Bestuur RVS-LB

Bestuur

Regionaal Voedselsysteem Limburg

Bestuur RVS-LB

Graag stellen wij het bestuur van RVS-LB aan jullie voor; v.l.n.r. Pascal Starren, Pauline van Beusekom, Etiënne Hochs en Ruud Verstegen.

Etiënne Hochs

Voorzitter

Etiënne is in het dagelijks leven actief als zelfstandig ondernemer met de bedrijven Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen, beiden gevestigd in Schinnen. Waarom Etiënne zich wil inzetten voor RVS-LB?
“Limburg is een uniek stukje Nederland waar het goed wonen, werken en recreëren is. De stichting ter stimulering van het regionaal voedselsysteem Limburg zal bijdragen aan het uitdragen van deze unieke streek en daarnaast het stimuleren van een lokale duurzame voedselvoorziening in de regio.”

Etiënne Hochs

Voorzitter

Etiënne is in het dagelijks leven actief als zelfstandig ondernemer met de bedrijven Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen, beiden gevestigd in Schinnen. Waarom Etiënne zich wil inzetten voor RVS-LB?
“Limburg is een uniek stukje Nederland waar het goed wonen, werken en recreëren is. De stichting ter stimulering van het regionaal voedselsysteem Limburg zal bijdragen aan het uitdragen van deze unieke streek en daarnaast het stimuleren van een lokale duurzame voedselvoorziening in de regio.”

Ruud Verstegen

Secretaris

Ruud is in het dagelijks leven onder andere actief als wijnproducent van Limburgse wijn en adviseert diverse retail bedrijven en vervult meerdere bestuursfuncties, zowel commercieel als maatschappelijk.
“Een warm hart voor deze stichting omdat ik ervan overtuigd ben dat regionale producten bijdragen aan het behoud van de duurzame identiteit van deze regio. Waardoor iedereen kan genieten van het prachtige landschap en de producten die hiervandaan komen. Door binden en verbinden probeer ik de “heuvels” weg te nemen waardoor het haalbaar en betaalbaar wordt en blijft. Waardoor het na de opstartfase ook voldoende stabiliteit heeft om zelfstandig verder te gaan en het behoud van de regioproducten te waarborgen.”

Ruud Verstegen

Secretaris

Ruud is in het dagelijks leven onder andere actief als wijnproducent van Limburgse wijn en adviseert diverse retail bedrijven en vervult meerdere bestuursfuncties, zowel commercieel als maatschappelijk.
“Een warm hart voor deze stichting omdat ik ervan overtuigd ben dat regionale producten bijdragen aan het behoud van de duurzame identiteit van deze regio. Waardoor iedereen kan genieten van het prachtige landschap en de producten die hiervandaan komen. Door binden en verbinden probeer ik de “heuvels” weg te nemen waardoor het haalbaar en betaalbaar wordt en blijft. Waardoor het na de opstartfase ook voldoende stabiliteit heeft om zelfstandig verder te gaan en het behoud van de regioproducten te waarborgen.”

Pauline van Beusekom

Penningmeester

Pauline van Beusekom, TNO Senior Scientist Logistiek en Supply chain management: “Ik wil in eerste instantie aangeven dat ik vooral trots ben op het feit dat ik het bestuur mag komen versterken. Vanuit de Universiteit Maastricht draai ik al een tijdje mee als onderzoeker. Momenteel maak ik een overstap naar TNO en heb kennis en ervaring met het supply chain management en vooral m.b.t. food. Ik kom uit Limburg en ben trots op Limburg. De passie die ik vandaag heb gehoord, over de streekproducten en de mensen is enorm. Ik zie verbinding en vertrouwen. Ik vind het heel leuk om onderdeel te mogen zijn van dit bijzondere initiatief en ik hoop een positieve bijdrage te mogen leveren, vooral op het gebied van onderzoek en logistiek. De producten moeten immers ook vervoerd kunnen worden tegen een goede prijs. Kortom: ik zal waar mogelijk ondersteunen en ik heb er echt heel veel zin in om van start te gaan.”

Pauline van Beusekom

Penningmeester

Pauline van Beusekom, TNO Senior Scientist Logistiek en Supply chain management: “Ik wil in eerste instantie aangeven dat ik vooral trots ben op het feit dat ik het bestuur mag komen versterken. Vanuit de Universiteit Maastricht draai ik al een tijdje mee als onderzoeker. Momenteel maak ik een overstap naar TNO en heb kennis en ervaring met het supply chain management en vooral m.b.t. food. Ik kom uit Limburg en ben trots op Limburg. De passie die ik vandaag heb gehoord, over de streekproducten en de mensen is enorm. Ik zie verbinding en vertrouwen. Ik vind het heel leuk om onderdeel te mogen zijn van dit bijzondere initiatief en ik hoop een positieve bijdrage te mogen leveren, vooral op het gebied van onderzoek en logistiek. De producten moeten immers ook vervoerd kunnen worden tegen een goede prijs. Kortom: ik zal waar mogelijk ondersteunen en ik heb er echt heel veel zin in om van start te gaan.”

Pascal Starren

Bestuurslid

Pascal (60) woont met zijn gezin in Maastricht, waar hij is geboren en getogen. Hij is een fervent fietser en heeft veel door het Limburgse land gereden van noord tot zuid. Tijdens zijn loopbaan heeft Pascal zich bewezen als een betrokken en resultaatgerichte professional met een passie voor het ondersteunen van ondernemers bij hun ontwikkeling en succes. Als trotse en enthousiaste Limburger neemt hij graag zitting in het RVS-LB bestuur en wil een bijdrage leveren aan de kernwaarden van deze mooie, Limburgse organisatie.

“RVS-LB geeft een impuls aan lokaal en regionaal ondernemerschap en verbindt mensen in gemeenschappelijke trots. Wij streven naar een duurzaam en transparant voedselnetwerk waarin Limburgse streekproducten centraal staan.”

Pascal Starren

Bestuurslid

Pascal (60) woont met zijn gezin in Maastricht, waar hij is geboren en getogen. Hij is een fervent fietser en heeft veel door het Limburgse land gereden van noord tot zuid. Tijdens zijn loopbaan heeft Pascal zich bewezen als een betrokken en resultaatgerichte professional met een passie voor het ondersteunen van ondernemers bij hun ontwikkeling en succes. Als trotse en enthousiaste Limburger neemt hij graag zitting in het RVS-LB bestuur en wil een bijdrage leveren aan de kernwaarden van deze mooie, Limburgse organisatie.

“RVS-LB geeft een impuls aan lokaal en regionaal ondernemerschap en verbindt mensen in gemeenschappelijke trots. Wij streven naar een duurzaam en transparant voedselnetwerk waarin Limburgse streekproducten centraal staan.”