Experts welke Regionaal Voedselsysteem Limburg ondersteunen

A•D Accountants en Adviseurs

Wij helpen u grenzen te verleggen.

Persoonlijk klankbord en sparringpartner.
Vanuit ons kantoor in Maastricht ondersteunen wij met een hecht team van circa 25 betrokken medewerkers bedrijven en organisaties. Dit doen wij al ruim 30 jaar. Cijfermatig zijn we sterk, natuurlijk. Het vertalen van deze cijfers in goede adviezen over uw bedrijfsvoering, dat is veel belangrijker. Daar ligt onze uitdaging en daar gaan wij voor.

Wij begrijpen dat een eigenaar van een bedrijf of directeur van een organisatie de behoefte heeft om regelmatig op vertrouwelijke basis te kunnen sparren met een professioneel adviseur. Wij willen graag uw persoonlijk klankbord zijn. Zo’n persoonlijke relatie vraagt om het nodige (wederzijdse) vertrouwen. Werken aan dat vertrouwen, vinden wij net als u belangrijk.

Kom maar op met uw vraagstukken; wij zijn echte probleemoplossers. Samen met u kijken wij naar een succesvolle toekomst van uw bedrijf of organisatie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Hebben wij een voorkeur voor specifieke branches? Nee. Wij werken wel het liefst met dynamische en ambitieuze bedrijven en organisaties. Zij die met waardering en respect voor hun medewerkers en andere bedrijven eerlijk en verantwoord zaken doen. Bedrijven en organisaties die rekening houden met onze samenleving en bewust zijn van de impact die zij hierop (kunnen) hebben. Daar nemen wij ons petje voor af.

Innovatieve startups
Ook nieuwe ondernemers, de start-ups kunnen rekenen op onze steun. Wij omarmen hun gedrevenheid, hun ondernemerschap en kijk op de wereld, hun digitale kennis en vaardigheden. Met belangstelling volgen wij hun oplossingen voor grote en kleine problemen. Deze nieuwe ondernemers kunnen rekenen op belangstelling, ondersteuning en begeleiding van ons team.

Kreston International
Kreston is een wereldwijd accountantsnetwerk. A•D is een van de 8 accountants- en advieskantoren uit Nederland die aangesloten is bij ‘Kreston Netherlands’.
Daar zijn wij trots op. Waarom?
Met dit gespecialiseerde netwerk zijn wij instaat om elke ondernemer te helpen, niet alleen met onze eigen expertise, ook met het vinden van een geschikte accountant in een land waar wij zelf niet of te weinig bekend zijn met de wetten, het ondernemingsklimaat, de cultuur, politiek en lokale (fiscale) regelgeving.

www.adaccountants.nl