Stakeholders van Regionaal Voedselsysteem Limburg

MUMC+

MUMC+ heeft duurzaamheid en gezond leven hoog in het vaandel staan. Daarom is MUMC+ aangesloten bij het Regionaal Voedselsysteem Limburg. Wij proberen zoveel als mogelijk regionale producten te gebruiken maar zijn daarbij natuurlijk gebonden aan contracten die middels Europese aanbesteding zijn afgesloten.
Dat betekent dat wij onze toeleveranciers stimuleren om ook eerst te kijken of de gevraagde producten in de regio aanwezig zijn en geschikt voor onze markt.

www.mumc.nl

Maastricht Marketing

Maastricht is dé plek om te genieten van het goede leven. Het team van Maastricht Marketing inspireert bezoekers uit binnen- en buitenland en bewoners van de stad en regio om zich onder te dompelen in al het moois dat Maastricht te bieden heeft. Daar horen natuurlijk ook lekkere en kwalitatief hoogstaande lokale producten bij: als ingrediënt in gerechten bij de vele restaurants die Maastricht rijk is, maar ook als deel van het assortiment in de Maastricht Store. Maastricht Marketing is trotse partner van het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg.

www.maastricht-marketing.nl