RVS-LB bijeenkomst 20 maart jl.: innovatie en ontwikkeling!

Op 20 maart organiseerde Regionaal Voedselsysteem Limburg een inspirerende bijeenkomst op het kantoor van Rabobank Venlo.
Na een warm welkom met thee, koffie en Limburgse vlaai van Bakkerij Mestrom, heette Etiënne Hochs (voorzitter bestuur RVS-LB) alle aanwezigen van harte welkom.

Vervolgens nam Jules Coenen alle genodigden mee op reis langs de recente ontwikkelingen van het RVS-LB. Daarna gaf Marc Helwegen inzicht in welke leveranciers  recent aangesloten zijn bij  RVS-LB; waaronder Houben fruit, Eurofresh Venlo, Global Food Group, Victoire Salimans en Martens Asperges. Tot slot werden drie innovatietafels georganiseerd.  De aanwezigen hebben gebrainstormd over innovaties op het gebied van streekproducten en crossovers tussen ketens en marketing. De komende tijd worden deze ideeën opgepakt en verder uitgewerkt in de werkgroepen. Deze bijeenkomsten vinden in de maanden maart en april plaats.

Er werd druk nagepraat en geproefd tijdens de afsluitende borrel. Er stond voor iedereen een vers appel- of perensapje van Susanne Görtz of een glaasje melk van Zuivel van Nu klaar. Lekker duurzaam.

We willen alle aanwezigen bedanken voor het enthousiasme, de inzichten en de waardevolle ideeën.

Interesse en/of deelnemen? Bel of mail ons, klik hier.

RVS-LB

Met aandacht voor innovatie is RVS-LB trots op makers, telers, boeren en kwekers van Zuid-Limburg. Samen en daadkrachtig gezonde, voedzame producten van eigen bodem in de markt zetten, tegen eerlijke en transparante prijzen voor alle partijen uit de keten is het streven. RVS-LB verbindt, verknoopt en verkoopt…

RVS-LB