Mildershoof

Anton en Dorianne Wijen

Onze trots. Onze kazen.

Anton en Dorianne Wijen maken op ambachtelijk wijze de lekkerste kazen in hun moderne kaasmakerij, gelegen in Nederweert-Eind. De verse melk van hun eigen koeien maakt de kazen uniek en bijzonder smaakvol.

“De melk van onze koeien is het belangrijkste product dat wij op ons melkveebedrijf produceren. Van deze melk maken wij namelijk de hieërlikste Limburgse Ambachtelijke kazen en zuivel. De ambachtelijke bereiding in combinatie met onze verse koeienmelk, maakt onze kaas rijk, vol en uniek van smaak. Het leuke is dat je aan de kaas proeft wat de koeien gegeten hebben. We besteden dan ook veel aandacht aan het menu van onze koeien, zodat iedereen kan genieten van onze bekende zachte en extra romige kazen die smelten op de tong. In onze moderne kaasopslag kan de kaas uiteindelijk perfect rijpen en op smaak komen.

We verwerken onze verse koeienmelk tot Kaas van de Boerderij type “Goudse Kaas”. Daarnaast maken we nog een twintigtal soorten kruidenkazen. Wij maken ook kaasplanken, van groot tot klein en voor elke gelegenheid.
Loading...