Sjevraoje Geitenkaas

Fred Stassen

Sjevraoje Geitenkaas is een Zuid-Limburgse biologische geitenkaas met een authentieke smaak en komt rechtstreeks van de lokale boer.

Het gedachtengoed van Sjevraoje Geitenkaas is gebaseerd op een herinnering. Vraagt u zich ook steeds af hoe uw voeding gemaakt wordt? Waarom tegenwoordig bijna niks bederft terwijl ons voedsel vaak vele kilometers aflegt, voordat wij het eten?

Wie verder kijkt en bewust consumeert, stelt zich steeds vaker de vraag: wat is nog echt gezond? Op deze vraag spelen de grootgrutters handig op in. In speciale schappen leggen zij producten met een label dat deze trend symboliseert. Op de achtergrond speelt een door aandeelhouders gedreven strijd van de laagste prijs. Deze strijd noodzaakt producenten grote consessies te doen op het gebied van ingrediënten, samenstelling en kwaliteit.

Pas op het moment dat je dan een keer iets proeft, dat veel beter smaakt zoals deze geitenkaas en een andere structuur heeft en iets opgraaft, diep uit je herinnering; dan begrijp je dat het beter en gezonder kan. Dan komt ook het besef, dat je eigenlijk al lang geen goed en eerlijk eten meer hebt gehad.

Proef de regionale producten en geniet van de volle, (h)eerlijke smaak!

Loading...